Детали за огласот

 • ТП НИНИ БИЖУТЕРИЈА Суеда Исмет Мустафи Тетово Тетово
 • Плата 14500
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNLKLJ

(НЕАКТИВЕН) - ПРОДАВАЧ

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 07-12-2019
 • Тетово
Детали за огласот