Детали за огласот

 • Приватно лице Скопје
 • Плата 300 евра нето
 • Вид на вработувањеНеопределено
 • Број на работни местадве (2)
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNLKHL

(НЕАКТИВЕН) - КУЌНА ПОМОШНИЧКА

 • Индустрија: Хигиена и одржување
 • Краен рок: 10-12-2019
 • Скопје
Детали за огласот

Се бара куќна помошничка за одржување на семејна куќа во Бардовци. Важно – не е достапен градски превоз. Личноста ќе мора да доаѓа со сопствено возило. Пожелно е претходно искуство во слична работна средина. Плата – 300 еур нет. Работно време: 8 часа на ден, 40 часа во неделата.

Работните задачи вклучуваат: Чистење и одржување на просторот, местење на кревети/менување постелнини. Периодично чистење на врати и прозори. Метење со правосмукалка и чистење од прашина. Готвење. Перење и пеглање, итн.