Детали за огласот

 • Друштво за производствотрговија и услуги ДЕНИ МИЛК ДООЕЛ Кочани Кочани
 • Плата 12560
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNKMNH

(НЕАКТИВЕН) - ОБИКОЛУВАЧ ДИСТРИБУТЕР МАЛОПРОДАЖБА

 • Индустрија: Продажба и Маркетинг
 • Краен рок: 11-12-2019
 • Кочани
Детали за огласот
Останати огласи од ист регион