Детали за огласот

 • ТЕХНОТРАНС ДООЕЛ Скопје Аеродром
 • Плата 20000
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNKGMF

(НЕАКТИВЕН) - ДИСПЕЧЕР ВО ПАТЕН СООБРАЌАЈ

 • Индустрија: Сообраќај
 • Краен рок: 22-11-2019
 • Аеродром
Детали за огласот