Детали за огласот

 • нема информација Скопје
 • Плата почетна плата 18.000 денари
 • Вид на вработувањеНеопределено
 • Број на работни места5
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNGLKO

(НЕАКТИВЕН) - ОПЕРАТОР ВО МОНИТОРИНГ ЦЕНТАР (М/Ж)

 • Индустрија: нема информација
 • Краен рок: 10-11-2019
 • Скопје
Детали за огласот

Македонска компанија со над 1000 вработени со седиште во Скопје, поради

проширување на својот тим, има потреба од:

 

 

Оператор во мониторинг центар (м/ж)

 

 

Имаме потреба од 5 работници за работа во мониторинг центар, на работно место

оператор за поддршка и контрола.

 

Кандидатите треба да имаат добро познавање за работа со PC-Office, Internet и да

поседуваат комуникациски вештини, подготвени за тимска работа и работа во динамична

атмосфера.

 

 

Предност имаат кандидати со:

●Лиценца за приватно приватно обезбедување

●Познавање на англиски јазик

●Претходно работно искуство во кол / мониторинг центар

●Работа со флит менаџмент

 

 

Ние нудиме:

●Редовни месечни примања (почетна плата 18.000 денари)

●Пријатно работно окружување

 

 

Вашата биографија со задолжително наведување на работна позиција за која се

пријавувате, телефонски контакт и адреса на електронска пошта, можете да ги доставите:

по електронска пошта на: goran.kiprijanovski@yahoo.com најдоцна до 20.10.2019

 

Само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на избор и кои ги исполнуваат

бараните услови, ќе бидат повикани на разговор.