ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

ПРОДАВАЧИ НА БРЗА ХРАНА ВО СЕНДВИЧАРА

0 favorite Објавен: 17-05-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ДЕДО МЕДО ТРИ ДООЕЛ ...

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопје

Оглас: ИТНО СЕ ПОТРЕБНИ СПОСОБНИ ЛИЦА К...

Фризер/ка

0 favorite Објавен: 17-05-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Интеа Форма

Индустрија: Убавина и здравје

Регион: Скопје

Оглас: Студио „Интеа Форма'' има ...

Бравари и Заварувачи

4 favorite Објавен: 16-05-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: МОНТИНГ ИНЖЕНЕРИНГ Д...

Индустрија: Занаетчиство

Регион: Битола

Оглас: Монтинг Инженеринг ДОО Битола им...

Економист-комерцијалист

7 favorite Објавен: 15-05-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: нема информација

Индустрија: Производство

Регион: Кавадарци

Оглас: вршење на фактури од продадената...

Bebisiteri vo Anglija

2 favorite Објавен: 14-05-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: нема информација

Индустрија: Услуги

Регион: Источна Македонија

Оглас: RABOTA VO ANGLIJA (CUVANJE NA DE...

Bebisiteri vo Anglija

1 favorite Објавен: 14-05-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: нема информација

Индустрија: Услуги

Регион: Јужна Македонија

Оглас: RABOTA VO ANGLIJA (CUVANJE NA DE...

Работа во сендвичара

1 favorite Објавен: 11-05-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Doggys

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопје

Оглас: Подготовка и продажба во сендвич...

Продавач

0 favorite Објавен: 11-05-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Восток Тајм Дооел Ск...

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Скопје

Оглас: продавач во продажен салон за бр...

Дополнителна (хонорарна) работа (работа во Вашето слободно време), како Советник за управување со лични финансии.

0 favorite Објавен: 11-05-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: нема информација

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Македонија

Оглас: Доколку сакаш дополнување на сво...

Оператор на ЦНЦ компјутерска машина

0 favorite Објавен: 10-05-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ТЕ ТЕ ПЛАСТ

Индустрија: Производство

Регион: Скопје

Оглас: Способности кои е потребно да се...

доктори на медицина

9 favorite Објавен: 06-05-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ

Индустрија: Медицина и здравство

Регион: Скопје

Оглас: Приватна здравствена установа од...

Хостеси (шанкерки, касиерки)

0 favorite Објавен: 04-05-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: СЕНАТОР МАКЕДОНИЈА Д...

Индустрија: нема информација

Регион: Скопје

Оглас: Компанијата СЕНАТОР МАКЕДОНИЈА и...

Дипломиран Фармацевт Фармацевтски Техничар

1 favorite Објавен: 27-04-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Мента Фарм

Индустрија: Фармација

Регион: Куманово,Крива Палан...

Оглас: нема информација...

Подготвувач на брза храна

0 favorite Објавен: 26-04-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Doggy's

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопје

Оглас: Подготовка и продажба на брза хр...

Обезбедувач

0 favorite Објавен: 26-04-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за обезбедув...

Индустрија: Обезбедување

Регион: Скопје

Оглас: Поради проширување на својот ти...

Оператер на бетонска база

15 favorite Објавен: 16-04-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Atlantik Grup

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Кичево

Оглас: нема информација...

сервисер/општ работник одговорен за калибрација на разни видови на мерила

0 favorite Објавен: 12-04-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Mrt Labolatorii

Индустрија: Услуги

Регион: Скопје, Kisela Voda

Оглас: Фирма за калибрација и сервис на...

Машински техничар

1 favorite Објавен: 11-04-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Крин Производство ДО...

Индустрија: Производство

Регион: нема информација

Оглас: „КРИН ПРОИЗВОДСТВО“ ...

АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК ВО СМЕТКОВОДСТВО И ФИНАНСИИ

4 favorite Објавен: 23-10-2017 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Ofis bilding menadzm...

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопје

Оглас: Потребен е сметководител СО ЗАВР...

Prodavac/ka

31 favorite Објавен: 21-09-2017 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: MIMOZA DOOEL VELES

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Велес

Оглас: Se bara prodavac ili prodavacka ...

Наставник по Англиски јазик

3 favorite Објавен: 03-07-2017 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Јазичен центар „Ворт...

Индустрија: Образование и наука

Регион: Скопје

Оглас: Јазичниот центар „Вортекс&...

Продавач

1 favorite Објавен: 12-08-2016 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: дооел,,Уни-Деал,,

Индустрија: Трговија

Регион: Прилеп

Оглас: Менаџер за трговија , потребно е...