ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

ОТВОРЕНИ РАБОТНИ МЕСТА НА РЕЧНИ БРОДОВИ ( СЕЗОНА 2019 )

3 favorite Објавен: 11-01-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: DEKRA MACEDONIA

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Надвор од Македонија

Оглас: Наши клиенти се интерн...

PHP Developer

2 favorite Објавен: 09-01-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ISource

Индустрија: Информатика

Регион: Битола

Оглас: iSource an IT company based in B...

МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР – КОНСТРУКТОР

0 favorite Објавен: 09-01-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Производство, Машинс...

Регион: Скопје

Оглас: Oгласуваме слободно работно мест...

МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР – ПРАКТИКАНТ

1 favorite Објавен: 08-01-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Машинство, Производс...

Регион: Скопје

Оглас: Oгласуваме слободно работно мест...

РАБОТНИК ВО ПРОИЗВОДСТВО ЗА СКЛОПУВАЊЕ

0 favorite Објавен: 08-01-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Машинство, Производс...

Регион: Скопје

Оглас: Oгласуваме слободно работно мест...

МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР ЗА ИЗРАБОТКА ПОНУДИ И РЕШЕНИЈА

2 favorite Објавен: 08-01-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Машинство

Регион: Скопје

Оглас: Oгласуваме слободно работно мест...

medicinska sestra so SSS i polozen str. ispit

11 favorite Објавен: 03-01-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ Д-р АРСОВА

Индустрија: Медицина и здравство

Регион: Скопје

Оглас: Медицинска сестра со познавање н...

Фармацевтски техничар

2 favorite Објавен: 03-01-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ Аптека Виола Ско...

Индустрија: Фармација

Регион: Скопје

Оглас: Целосен оглас: Во моментов има...

интернет маркетинг

2 favorite Објавен: 02-01-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: SFI Work from home

Индустрија: Бизнис и Претприемни...

Регион: Македонија

Оглас: Работата која се нуди се однесув...

Продавачка

1 favorite Објавен: 29-12-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: нема информација

Регион: Скопје

Оглас: Пекара КИСМИ има потреба од Прод...

Пекар

0 favorite Објавен: 29-12-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Занаетчиство

Регион: Скопје

Оглас: Пекара КИСМИ има потреба од Пека...

Customer Success Agent

0 favorite Објавен: 26-12-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: RevelApps

Индустрија: Информатика

Регион: Скопје

Оглас:   The Customer Succe...

Lead Generation Specialist

0 favorite Објавен: 25-12-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Digital_Orange

Индустрија: Информатика

Регион: Скопје

Оглас: We are currently looking for our...

мајстор-столар

0 favorite Објавен: 21-12-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Твин Пикс Дооел Скоп...

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Карпош

Оглас: Столарска фирма има потреба од с...

Хостеса (шанкерки, касиерки)

0 favorite Објавен: 19-12-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: нема информација

Индустрија: Забава и рекреција

Регион: Скопје

Оглас: Компанијата СЕНАТОР МАКЕДОН...

Test Analyst

14 favorite Објавен: 13-12-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: InPlayer

Индустрија: Информатика

Регион: Скопје

Оглас: InPlayer and Massive Intera...

Senior iOS Engineer

2 favorite Објавен: 13-12-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: InPlayer

Индустрија: Информатика

Регион: Скопје

Оглас: InPlayer and Massive Intera...

Senior Android Engineer

3 favorite Објавен: 13-12-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: InPlayer

Индустрија: Информатика

Регион: Скопје

Оглас: InPlayer and Massive Intera...

Лимар

0 favorite Објавен: 11-12-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Инфосет доо Скопје

Индустрија: Машинство

Регион: Скопје

Оглас: отворени се работни места во фир...

Оператор во производство - електричар (реон Визбегово)

0 favorite Објавен: 11-12-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за индустрис...

Индустрија: Производство

Регион: Скопје

Оглас: Омја Минерали е производител на ...

ДИПЛОМИРАН ФАРАЦЕФТ

2 favorite Објавен: 03-12-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ Аптека Виола Ско...

Индустрија: аптеки

Регион: Скопје

Оглас: "Виола" Аптеки се современа...

Металоглодач/Металостругар

0 favorite Објавен: 29-11-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ТЕХНОГУМА ДОО

Индустрија: Производство

Регион: Скопје

Оглас: Заради проширување нашата компан...

cnc програмер cnc оператор

0 favorite Објавен: 29-11-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ТЕХНОГУМА ДОО

Индустрија: Производство

Регион: Скопје

Оглас: Бараме CNC Technician / CNC Engi...

Монтер-сервисер за греење и климатизација

0 favorite Објавен: 06-11-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Инфосет доо Скопје

Индустрија: Машинство

Регион: Скопје

Оглас: отворени се слободни работни мес...

Општи работници во производство

1 favorite Објавен: 05-11-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Прехранбена

Регион: Скопје

Оглас: Калцона Дооел од Скопје има потр...

AWS Engineer

1 favorite Објавен: 30-10-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: InPlayer

Индустрија: Информатика

Регион: Скопје

Оглас: InPlayer and Massive Interactive...

Business Analyst

6 favorite Објавен: 30-10-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: InPlayer

Индустрија: Информатика

Регион: нема информација

Оглас: Who We Are InPlayer and M...

Референт за продажба за ОРТОПЕДСКИ ПОМАГАЛА

8 favorite Објавен: 16-10-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: МЕДИКАПРО ДООЕЛ Скоп...

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Скопје

Оглас: Работни задачи;-Продажба и услуг...

нема информација

1 favorite Објавен: 28-06-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: CashFiesta

Индустрија: CashFiesta

Регион: Македонија

Оглас: Биди си сам/а свој шеф и работај...

Магацински Работник

0 favorite Објавен: 14-06-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Производнотрговско и...

Индустрија: Дрвна

Регион: Скопје

Оглас: Одговорности и работни задачи:...

Општи работници - градежништво

1 favorite Објавен: 23-04-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ОРБИТА КОНСТРАКШАН

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопје

Оглас: Градежна фирма има потреба од гр...

Оператер на бетонска база

43 favorite Објавен: 16-04-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Atlantik Grup

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Кичево

Оглас: нема информација...

Комерцијалист

0 favorite Објавен: 27-02-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Производнотрговско и...

Индустрија: Дрвна

Регион: Скопје

Оглас: Одговорности и задачи: Вр...

Хигиеничар на производствени - работни простории

0 favorite Објавен: 27-02-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Производнотрговско и...

Индустрија: Дрвна

Регион: Скопје

Оглас: Работни задолженија:• Дневн...

Node.JS Engineer

3 favorite Објавен: 19-09-2017 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: InPlayer

Индустрија: Информатика

Регион: Скопје

Оглас: InPlayer and Massive Interactive...

Content Marketing Specialist

9 favorite Објавен: 18-09-2017 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: InPlayer

Индустрија: Информатика

Регион: Скопје

Оглас: At InPlayer we develop the next ...