ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Стручно лице за одржување - Битола

4 favorite Објавен: 09-04-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ЦЕРМАТ ДОО Битола

Индустрија: Прехранбена

Регион: Битола

Оглас: ЦЕРМАТ ДОО Битола има потреба од...

PHP Developer

3 favorite Објавен: 06-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ВЕБИАРТ ДООЕЛ

Индустрија: Информатичка техноло...

Регион: Битолски

Оглас: Webiart Solutions има потреба од PH...

Продавач/ка во малопродажен објект

5 favorite Објавен: 05-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Агро Леска ДООЕЛ

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Битолски

Оглас: За потребите на нашата малопродажна...

Продавачка

15 favorite Објавен: 04-04-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Битола

Оглас: За потребите на нашата малопрода...

Комерцијалист

7 favorite Објавен: 04-04-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Лукена автоделови

Индустрија: Трговија

Регион: Битолски

Оглас: Претпријатие кое се занимава со уво...

Продавач/ка во малопродажен објект

10 favorite Објавен: 31-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Фелисис ДОО

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Битолски

Оглас: женско лице за работа во бутик...

web developer

6 favorite Објавен: 30-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ИСОУРЦЕ ДОО

Индустрија: Информатичка техноло...

Регион: Битолски, Прилепски,...

Оглас: iSource an IT company based in Bito...

Front End Developer

0 favorite Објавен: 29-03-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ISource

Индустрија: Електроника и Телеко...

Регион: Битола

Оглас: iSource an IT company based in B...

Комерцијалист и Диспечер

11 favorite Објавен: 28-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Магна Шпед

Индустрија: Шпедиција и транспор...

Регион: Битолски

Оглас: Магна Шпед има потреба од диспечер ...

Кувар/ка ,салатер/ка,конобар

2 favorite Објавен: 27-03-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ПРЖО Авто Комплекс

Индустрија: Угостителство

Регион: Битола

Оглас: нема информација...

Персонал за продажба

3 favorite Објавен: 26-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: тобако широк сокак

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Битолски

Оглас: Поради отворање на ново тобако имам...

web developer

13 favorite Објавен: 26-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Nearsoft Solutions

Индустрија: Информатичка техноло...

Регион: Битолски, Демирхисар...

Оглас: Nearsoft Solutions is ready to expa...

Консултант

7 favorite Објавен: 22-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ФД М Кеш Македонија ...

Индустрија: Финансии и банкарств...

Регион: Битолски

Оглас: М-Kеш постојано има потреба од над...

Консултант

5 favorite Објавен: 22-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ФД М Кеш Македонија ...

Индустрија: Финансии и банкарств...

Регион: Битолски

Оглас: М-Kеш постојано има потреба од над...

Возач

8 favorite Објавен: 18-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ТРАНСКОП А.Д. Битола

Индустрија: Сообраќај

Регион: Битолски

Оглас: ПАТНИЧКИ СООБРАЌАЈ – ТРАНСКОП А.Д. ...

Civil Engineer

2 favorite Објавен: 15-03-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ISource

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Битола

Оглас: iSource an IT company is seeking...

Architect

0 favorite Објавен: 15-03-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ISource

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Битола

Оглас: iSource is seeking a talented Ar...

Референт за продажба

13 favorite Објавен: 04-03-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: EURO-KLIMA BITOLA DO...

Индустрија: Трговија

Регион: Битолски

Оглас: Продажба на опрема за климатизација...

Референт за продажба

15 favorite Објавен: 02-03-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за проектира...

Индустрија: Продажба и трговија

Регион: Битола

Оглас: Продажба на опрема за климатизац...