Детали за огласот

  • MPG SolutionsСкопје
  • Плата нема информација
  • Вид на вработувањеХонорарно
  • Број на работни места5
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб странаwww.sos.org.mk
  • Код на огласотTHFKOGJ

(Неактивен) - ПРЕТСТАВНИК НА ТЕРЕН

Детали за огласот

СОС Детско село е невладина, хуманитарна организација посветена на добросостојбата на децата и младите без родителска грижа, јакнење на семејствата во социјален ризик и поддршка на згрижувачките семејства.

За потребите на СОС Детско село, МПГ Солутионс ја објавува следната позиција:

СОС Претставник на терен (м/ж) Скопје

кој на професионален и позитивен начин ќе го претставува СОС Детско село и ќе ја проширува мрежата на СОС Пријатели.

 

Што бараме

 

-          Работа на терен и директна комуникација со граѓаните

-          Искуство во продажба и промоција

-          Преговарачки вештини

-          Ориентираност кон остварување на таргет

-          Проактивен пристап

-          Позитивна и љубезна комуникација

-          Спремност за тимска работа

-          Мотивираност и посветеност кон хуманитарна работа

 

 

 

Што нудиме

 

-          Редовни месечни примања

-          Стимулативни бонуси

-          Флексибилно работно време од 20 часа неделно

-          Искуство во интернационална невладина хуманитарна организација

-          Континуирана едукација и можност за напредување

 

Испрати ја твојата биографија со јасна назнака за позицијата на info@mpg.mk најдоцна до 23.08.2022 година.