Детали за огласот

  • Училиште АлгоритамСкопје
  • Плата нема информација
  • Вид на вработувањенема информација
  • Број на работни места1
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб странаhttps://algoritam.mk/
  • Код на огласотTHFHNHF

(Неактивен) - НАСТАВНИК ПО ФИЛОЗОФИЈА

Детали за огласот

Гимназија Алгоритам вработува 1 наставник по филозофија. Кандидатите треба да имаат завршено високо образование од соодветната област. Сите заинтересирани треба да испратат кратка биографија на info@algoritam.mk.