Детали за огласот

  • UNICEFСкопје
  • Плата нема информација
  • Вид на вработувањеОпределено
  • Број на работни местанема информација
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб страна
  • Код на огласотTHFHNFH

(Неактивен) - MONITORING AND EVALUATION SPECIALIST – CHILD RIGHTS MONITORING

Детали за огласот

UNICEF in North Macedonia is seeking for a National Monitoring and Evaluation Specialist – Child Rights Monitoring.  

 Job Title:Monitoring and Evaluation Specialist – Child Rights Monitoring

Deadline for application:            21st February, 2022

Type of Contract:                          Fixed Term

Level:                                              NO-3

Duty Station:                                 Skopje