Детали за огласот

(Неактивен) - СПЕЦИЈАЛИСТ ЗА ЧОВЕЧКИ РЕСУРСИ

Детали за огласот

Пазл Бреинс е повеќе од 5 години постоечка фирма со канцеларија во Штип што соработува со Америчката брокерска компанија "Montway Auto Transport". За подетални информации проверете ја веб-страната http://montway.com/ или исконтактирајте не на 070-333-565. Во нашиот тим потребен ни е специјалист за човечки рерусри кој ќе ни помогне во организирање и спроведување на процес за регрутација на вработени како и во развивање на правилници и политики за човечки ресурси.