Детали за огласот

  • ГС ВИСУАЛС ДООЕЛСкопје
  • Плата нема информација
  • Вид на вработувањеОпределено
  • Број на работни места1
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб странаwww.gs-visuals.com
  • Код на огласотTHFHJLH
  • Квалификации

(Неактивен) - ВИЗУЕЛИЗАТОР / 3Д МОДЕЛЕР

Детали за огласот

ГС ВИСУАЛС постои повеќе од 10 години, креирајќи визуелна содржина што поставува нови стандарди во индустријата за визуелизација и анимација. Работејќи со бројни инвеститори и архитекти од регионот и европа, се позициониравме меѓу водечките студија за визуелизација во Македонија и пошироко.

Имаме потреба од  3D артист-визуелизатор / 3D моделер нa определено работно време. Заинтересираните кандидати своето CV и својата најдобра работа/портфолио да ги пратат на емаил skopje@gs-visuals.com најдоцна до 15.02.2022 година.

Kандидатите кои ќе ги исполнат условите ќе бидат контактирани. 

 

Што нудиме и опис на работа:

• Ќе се погрижиме да ви помогнеме да растете овде со споделување на нашето знаење и континуирано давање повратни информации за вашиот пат

• Ние веруваме дека пријатна и добра атмосфера на работа е од суштинско значење и е клучна за да бидете мотивирани и да одржувате здрава рамнотежа помеѓу животот и работата

• Моделираме во ArchiCAD и 3D Studio MAX и рендерираме со Corona Renderer.

• Пост-продуцираме во Photoshop

 

 

Што нудите и работни задачи /одговорности:

• Уживате да создавате емотивни анимации и визуелизации кои ги исполнуваат највисоките индустриски стандарди

• Вие сте вистински член на тимот и сакате да ја споделите нашата страст за визуелизација

• Имате око за составување и раскажување приказни и будење на емоции 

• Вие сте високо квалификувани во областа на 3D и имате образование за архитектура или дизајн

• најмалку 2 години искуство со работа со 3D Studio Max

• Можете да работите против роковите и сепак да бидете мотивирани да испорачате супер квалитет