Детали за огласот

  • WD CompanyСкопје
  • Плата 19 000-35 000
  • Вид на вработувањеОпределено
  • Број на работни места3
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб страна
  • Код на огласотTGOINMG

(НЕАКТИВЕН) - ТЕЛЕФОНСКИ ОПЕРАТОР

Детали за огласот

Фирмата Wd company од Скопје има потреба од телефонски оператор

Ние бараме: Професионалност во работата, комуникациски и преговарачки способности

Ние нудиме: Пријатна канцеларсика работна атмосфера и одлична месечна заработка

Вашите cv со назнака за телефонски оператор испратете ги на wdcompany5@gmail.com

Останати огласи од ист регион
Останати огласи од иста компанија