Детали за огласот

  • KikogroupСтрумица
  • Плата 20000-30000
  • Вид на вработувањеНеопределено
  • Број на работни местанема информација
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб страна
  • Код на огласотTGOIHMO

(НЕАКТИВЕН) - 1 КОМЕРЦИЈАЛИСТ/КА

Детали за огласот
нема информација