Детали за огласот

 • ПСУМаксимилијан Скопје
 • Плата нема информација
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб странаwww.maximilian.edu.mk
 • Код на огласотTGNNIMF

(НЕАКТИВЕН) - НАСТАВЕН И НЕНАСТАВЕН КАДАР

 • Индустрија: Образование и наука
 • Краен рок: 20-01-2020
 • Скопје
Детали за огласот

Заради зголемување на обемот на работа, ПСУ Максимилијан има потреба од следниот кадар:

1. Наставник по историја;

2. Наставник по општествени науки;

3. Дефектолог;

4. Психолог

 

Сите заинтересирани кандидати треба да ја испратат својата кратка биографија на info@maximilian.edu.mk заедно со копија од диплома за завршено високо образование. 

Кандидатите кои ќе го поминат првиот круг на селекција ќе бидат повикани на интервју.