Детали за огласот

 • Друштво за промет и услуги МП КОМПАНИ ДООЕЛ Скопје Гази Баба
 • Плата 15000
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNMGHF

(НЕАКТИВЕН) - АДМИНИСТРАТОР

 • Индустрија: Администрација
 • Краен рок: 14-12-2019
 • Гази Баба
Детали за огласот