ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Келнер, рацепционерка , пумпашки

4 favorite Објавен: 13-06-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Прилеп

Оглас: Се бараат келнер,рецепционерка и...

Келнер/ка

1 favorite Објавен: 07-06-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Хотелиерство

Регион: нема информација

Оглас: Се бараат келнер/ка за работа во...

КЕЛНЕР/КА И ШАНКЕР/КА

0 favorite Објавен: 06-06-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: нема информација

Регион: нема информација

Оглас: Се бараат келнер/ка ; и шанкер/к...

Рецепционерка

0 favorite Објавен: 05-06-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: нема информација

Регион: нема информација

Оглас: Се бара Рецепционерказа раб...

Работнички за на бензиска пумпа

2 favorite Објавен: 05-06-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: нема информација

Регион: нема информација

Оглас: Се бараат работнички за на бензи...

Пумпаш/ки

6 favorite Објавен: 03-06-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Услуги

Регион: Прилеп

Оглас: нема информација...

Работници/ки за на бензинска пумпа ; Келнер/ка

1 favorite Објавен: 20-05-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Хотелиерство

Регион: нема информација

Оглас: Се  бараат работници/ки за ...

Рецепционерка

1 favorite Објавен: 20-05-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Хотелиерство

Регион: нема информација

Оглас: Се бара рецепционерка за работа ...