ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Возач

3 favorite Објавен: 10-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Шуман Дооел

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: MМесарница од Скопје има потреба од...

- Нема информација

1 favorite Објавен: 10-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Работа во странство

Индустрија: Земјоделство

Регион: Скопски

Оглас: Rabota vo stranstvo Se baraat ra...

Вебмастер

0 favorite Објавен: 10-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Авон Македонија

Индустрија: - Нема информација

Регион: Скопски

Оглас: Online Specialist, Macedonia and Al...

Продавач

1 favorite Објавен: 10-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Пластик Пак Компани ...

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: Se bara rabotnicka za vo tobako.Poc...

Приправник

1 favorite Објавен: 10-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: адвокадска канцелари...

Индустрија: Право

Регион: Скопски

Оглас: advokadska kancelarija EFTIMOV ima ...

Фармацевт

0 favorite Објавен: 10-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: БетаМедико Традинг

Индустрија: Фармација

Регион: Скопски

Оглас: Веледрогерија БетаМедико ...

Административно-книговодствен работник

1 favorite Објавен: 10-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: пантерфакс

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: pomosnik knigovoditel ili kniogoovo...

Угостителски работник

0 favorite Објавен: 10-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: АСТЕРА АПАРТМЕНТС

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопски

Оглас: Астера Ланч бар објавува оглас за п...

Предавач

0 favorite Објавен: 10-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Семос Едукација

Индустрија: Информатичка техноло...

Регион: Скопски

Оглас: Семос Едукација (www.semosedu.com.m...

Електро инсталатер

1 favorite Објавен: 10-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Геотек

Индустрија: Електроника и Телеко...

Регион: Цела Македонија

Оглас: Фирма од Скопје бара електротехнича...

Козметичарка

0 favorite Објавен: 10-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Алфа Припс Дооел

Индустрија: Убавина и здравје

Регион: Битолски

Оглас: Се бара козметичарка со работно ис...

КЕЛНЕР

3 favorite Објавен: 10-02-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Угостителство

Регион: Битола

Оглас: Ресторан "Диадем" Битола, има по...

Инжинер од областа на индустриска автоматизација - М/Ж со локација во Крањ, Словенија

1 favorite Објавен: 09-02-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: DEKRA MACEDONIA

Индустрија: Инженерство

Регион: Надвор од Македонија

Оглас: Групацијата Comita е с...

нема информација

1 favorite Објавен: 09-02-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Шпедиција и транспор...

Регион: Кавадарци

Оглас: Tранспортната фирма ‘&rsqu...

SALES CENTRE NINJA

0 favorite Објавен: 09-02-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ФУЕЛОЈАЛ ДООЕЛ Скопј...

Индустрија: нема информација

Регион: Скопје

Оглас: Fueloyal 1000 Skopje Mace...

Оглас за вработување во ЛУКОИЛ Македонија

2 favorite Објавен: 09-02-2018 / Факултети.мк

Статус: Активен

Компанија: нема информација

Индустрија: нема информација

Регион: нема информација

Оглас: нема информација...

Финансов книговодител

0 favorite Објавен: 09-02-2018 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: АУДИТ МАКЕДОНИЈА ДОО...

Индустрија: Финансии и банкарств...

Регион: Центар

Оглас: ...

Референт за транспорт

3 favorite Објавен: 09-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Silvester 95 DOOEL

Индустрија: Шпедиција и транспор...

Регион: Скопски

Оглас: Firmata Silvester 95 od Skopje, so ...

менаџер за продажба

0 favorite Објавен: 09-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Чапе Фунги

Индустрија: Производство

Регион: Битолски, Демирхисар...

Оглас: Чапе Фунги - Демир Хисар компанија ...

сметководител

1 favorite Објавен: 09-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Компанија НМ

Индустрија: Сметководство

Регион: Скопски

Оглас: Сметководител и помошник сметководи...

Account Manager

Објавен: 09-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Blazing Boost Srl

Индустрија: Електроника и Телеко...

Регион: Цела Македонија

Оглас: Здраво, Ние сме млада старт-ап,...

Таксист

0 favorite Објавен: 09-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: АЛЛО СПИДТАКСИ

Индустрија: Сообраќај

Регион: Скопски

Оглас: Такси компанија Алло СпидТакси доое...

Туристички работник

1 favorite Објавен: 09-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Медитеран

Индустрија: - Нема информација

Регион: Штипски

Оглас: Медитеран - Травел СервиС - oбјав...

Логопед

1 favorite Објавен: 09-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Gaspar

Индустрија: Убавина и здравје

Регион: Скопски

Оглас: Центар за психофизичко здравје ГАСП...

Медицински персонал

11 favorite Објавен: 09-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Кордис

Индустрија: Медицина

Регион: Скопски

Оглас: Приватна здравствена установа од Ск...

Фармацевт

2 favorite Објавен: 09-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Медекс Фарм ДОО

Индустрија: Фармација

Регион: Скопски

Оглас: Медекс Фарм Доо Скопје бара дипломи...

Електричар

0 favorite Објавен: 09-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Електро Хаус

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопски

Оглас: Фирма за градежништво и електрика о...

Дефектолог

1 favorite Објавен: 09-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Gaspar

Индустрија: Убавина и здравје

Регион: Скопски

Оглас: Центар за психофизичко здравје ГАСП...

Обезбедувач заштита на лица и имот

1 favorite Објавен: 09-02-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за обезбедув...

Индустрија: Обезбедување

Регион: Скопје

Оглас: Поради проширување на својот ти...

Data Analyst

1 favorite Објавен: 08-02-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Табеллариус

Индустрија: Информатика

Регион: Скопје

Оглас: The data scientist will be respo...

Централен регистар на Република Македонија објави оглас за вработување на директор

0 favorite Објавен: 08-02-2018 / Факултети.мк

Статус: Активен

Компанија: нема информација

Индустрија: нема информација

Регион: нема информација

Оглас: нема информација...

Архитект и Градежни работници

1 favorite Објавен: 08-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Drvo Prom DOOEL

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопски

Оглас: Имaме пoтребa oд двaјцa мoнтери нa ...

Linux administrator

0 favorite Објавен: 08-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Нетцетера

Индустрија: Информатичка техноло...

Регион: Скопски

Оглас: For application, use the following ...

Продавач

0 favorite Објавен: 08-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Медија Планет

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: Трговско издавачка куќа, поради про...

- Нема информација

0 favorite Објавен: 08-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ПЗУ Д-Р АФРИМ

Индустрија: - Нема информација

Регион: Скопски

Оглас: ПЗУ д-р Африм има потреба од стомат...

Агент за продажба и маркетинг

0 favorite Објавен: 08-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ФОБАС КОМПАНИ

Индустрија: Производство

Регион: Скопски

Оглас: Фирмата има потреби за Маркетинг аг...