Детали за огласот

  • Озон дооелСкопје
  • Плата нема информација
  • Вид на вработувањенема информација
  • Број на работни места1
  • Контакт телефон02 3091212
  • Контакт емаилvrabotuvanje@ozon.com.mk
  • Веб странаwww.ozon.com.mk
  • Код на огласотTHFLKKG

ИЗВРШИТЕЛ ВО ПРОИЗВОДСТВО СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО (ПРВА СМЕНА – СКОПЈЕ)

Детали за огласот

Озон е фабрика за производство на опрема за климатизација, вентилација и други производи согасно со највисоки стандарди за квалитет, безбедност и здравје.

Озон ги охрабрува сите кандидати независно од полот и возраста да аплицираат за вработување на бараната позиција.

За потребите во производство огласуваме слободно работно место на позицијата:

 

Извршител во производство со и без работно искуство (прва смена – Скопје)

 

 

Главна задача за склопување на делови на производи и останати задачи во производствениот процес кој ќе му се придружи на нашиот тим за Производство во фабриката во Скопје.

 

Потребно е да се исполнат следниве услови за да се конкурира:

-        работа со рачен алат, работа со полуавтоматски и автоматски машини ќе се смета за предност

-        Завршено основно или средно образование

-        Работно искуство од минимум 1 година ќе се смета за предност

 

За следниве работни задачи:

-        едноставни и рутински задачи поврзани со процесот на производство;

-        сортирање на производи и полупроизводи;

-        составување на делови и производи;

-        работа со рачни алати;

-        читање и разбирање на основна документација и технички цртежи;

-        подготвување на материјал за работа;

-        грижа за работното место, алатите и околината;

 

Се добиваат следниве услови за работа:

-        Редовни месечни примања

-        Работа во прва смена

-        Организирана исхрана

-        Исплата на прекувремени часови согласно плановите за работа

-        Исплата на регрес за годишен одмор согласно условите за стекнување

-        Награди за квалитетно извршување на работните задачи

-        Можност за вработување на неопределено време

-        Можност за обука и стекнување нови знаења

-        Осигурување 24h од незгода (последици од несреќен случај)

-        Климатизиран објект, ладење, греење и филтриран воздух

-        Природно осветлување и пријатна работна средина

 

 

Бидете дел од успешен тим и испратете ја вашата биографија на: vrabotuvanje@ozon.com.mk или јавете се на телефон: 02 3091212/078 262 821 и закажете го вашиот разговор.