Детали за огласот

  • Озон дооелСкопје
  • Плата нема информација
  • Вид на вработувањенема информација
  • Број на работни места1
  • Контакт телефон02 3091212
  • Контакт емаилvrabotuvanje@ozon.com.mk
  • Веб странаwww.ozon.com.mk
  • Код на огласотTHFLKKF

МАШИНСКИ ТЕХНИЧАР / ИНЖЕНЕР ЗА РАБОТА СО CAD/CAM - СО ИЛИ БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО

Детали за огласот

Озон е фабрика за производство на опрема за климатизација, вентилација, филтрација и други производи.

За потребите во производство огласуваме слободно работно место на позицијата:

 

Машински техничар / инженер за работа со CAD/CAM - со или без работно искуство

 

Потребно е да се исполнат следниве услови за да се конкурира:

-                Завршено ССС или Машински Факултет или студент со желба за понатамошно учење и развој

-                Претходно работно искуство не е предуслов, но ќе се смета за предност

-                Познавање програми за CAD/CAM, 2Д цртање не е предуслов, но ќе се смета за предност

-                Познавање програми за работа на компјутер – “excel, word” и други

-                Да поседува позитивен однос кон околината, грижа и одговорност кон работата

 

За следниве работни задачи

-                Работа во “CAD/CAM” софтвер, избор на алати и креирање офсет листи, креирање листи со работни задачи во производство, пратење на производствен тек, извршување работни задачи околу организација на производство

-                Работа врз основа на дневни, месечни и годишни планови за производство

-                Комплетирање документација, опрема и производи согласно со барани прописи и технички стандарди

-                Организација и архивирање документација за тековната работа

-                Примена и реализација на современи решенија и технологии

 

Се добиваат следниве услови за работа

-                Редовни месечни примања

-                Работа во прва смена

-                Организирана исхрана

-                Исплата на регрес за годишен одмор согласно условите за стекнување

-                Награди за квалитетно извршување на работните задачи

-                Можност за обука и стекнување нови знаења

-                Oсигурување 24h од незгода

-                Климатизиран објект, ладење, греење и филтриран воздух

-                Природно осветлување и пријатна работна средина

-                Месечни примања по договор согласно работното искуство

 

 

Бидете дел од успешен тим и испратете ја вашата биографија на: vrabotuvanje@ozon.com.mk или јавете се на телефон: 02 3091212 / 078 262 821 и закажете го вашиот разговор.