Детали за огласот

  • Македонски Бизнис Системи дооСкопје
  • Плата нема информација
  • Вид на вработувањеНеопределено
  • Број на работни места1
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб страна
  • Код на огласотTHFLKIM

(Неактивен) - АДМИНИСТРАТИВЕН АСИСТЕНТ

Детали за огласот

Македонски Бизнис Системи е компанија која повеќе од 30 години на пазарот креира и имплементира софтверски решенија за своите корисници.

 

МБС има потреба од проширување на тимот со Административен асистент.

 

Одговорности:

 

·         Организација на административната работа на компанијата

·         Извршување на административно-финансиски задачи (креирање фактури, водење каса итн.)

·         Комуникација со клиенти на телефон

·         Проверка на тендерска документација

·         Водење на архива

 

Квалификации:

 

·         Познавање на англиски јазик

·         Комуникативност

·         Организираност и одговорност

·         Способност за самостојна и тимска работа

 

Доколку сметате дека ги исполнувате овие услови и дека сте вистинскиот/та за оваа работна позиција, испратете кратка биографија на career@mbs.com.mk.

 

Задолжително наведете ја работната позиција за која се пријавувате.