Детали за огласот

  • Seed of LifeСкопје
  • Плата нема информација
  • Вид на вработувањеНеопределено
  • Број на работни места1
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб странаhttps://seedoflife.com.mk/
  • Код на огласотTHFLJHN

(Неактивен) - ПОМЛАД СОРАБОТНИК ЗА БИЗНИС РАЗВОЈ И КОМЕРЦИЈАЛА

Детали за огласот

ЗА КОМПАНИЈАТА    Примарната активност на Seed of Life е производство и продажба на производи од доменот на здрава храна.   Отворена позиција    Помлад соработник за бизнис развој и комерцијала    

ОПИС НА РАБОТНИ ОБВРСКИ И ОДГОВОРНОСТИ

 

Развивање на нови бизнис можности и партнерства за креирање на продажни канали 

Соработка и комуникација со клиенти, дистрибуција, сметководство и државни инсистуции под менторство на менаџерот 

Креирање нови продажни можности 

Изработка на извештаи и табели во excel под менторство на менаџерот 

Ефикасни комуникациски вештини, концизно изразување при составување дописи и вербална комуникација 

Поддршка при подготовка на пријави на повици за грантови заедно со менаџерот   

Одржува професионални и етички стандарди во однос на приватноста и доверливоста на информациите.

 

ИДЕАЛНИ КАНДИДАТИ СЕ

Комуникативни личности со минимум средно образование

Познавање од областа на компјутерско работење МS Office

Oдлично познавање на говорен и пишан англиски јазик

Способност за планирање, организирање и извршување на задачи

Способност за извршување на работни задачи врзани со рокови

Амбициозни апсолвенти по економија, подготвени за работа и со желба за едукација и надградба

Проактивност и самоиницијативност

НУДИМЕ

Полно работно време од 40 часа неделно (понеделник-петок) од 08:00 до 16:00

Можност за работа од дома во Скопје

Можност за понатамошен професионален развој, усовршување и напредување во кариерата во Seed of Life

Можност за вработување на неопределено

Испратете ни ваше CV на contact@seedoflife.com.mk