Детали за огласот

  • Друштво за производство трговија транспорт и услуги ЛАНД-СЕРВИС ДООЕЛ СкопјеСкопје
  • Плата 18000
  • Вид на вработувањеПо договор
  • Број на работни места1
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб странаhttp://www.landservis.com.mk/
  • Код на огласотTHFLHMF

(Неактивен) - ГРАДИНАРСКИ РАБОТНИК

Детали за огласот

Потребен е градинарски работник за постојана работа од 8 часови дневно, од понеделник до петок.

Платата е 18000.00 денари плус минат труд

Заинтересираните може да дојдат лично во канцелариите на Ланд-Сервис на улица Мишко Михајловски бр.14А

Контакт телефон: 078-338-240 или 02-2550-157