Детали за огласот

  • Производство на топлина БАЛКАН ЕНЕРЏИ ДООЕЛ СкопјеСкопје
  • Плата 37.500,00
  • Вид на вработувањеОпределено
  • Број на работни места1
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб странаbeg-proizvodstvo.com.mk
  • Код на огласотTHFJLMI

(Неактивен) - ЗАВАРУВАЧ

Детали за огласот

Квалификации на кандидатите:

 

-         СС3/ССС/ машинска струка;

-         Пожелно е работно искуство во изведување заварувачки работи

-         Да поседува возачка дозвола  Б категорија;

-         Способност за работа на висина.

-         Да има општа здравствена способност за работното место;

 

Услови за работа:

 Кандидатот кој ќе биде примен на работа ќе:

 

-        врши заварувачки работи во топланите;

-        по потреба извршува дополнителни работни задачи во топланите согласно своите квалификации и вештини;

-        врши отстранување на дефекти во работно време и по потреба по истек на работното време се до санација на дефектот;

 

 

Работното место предвидува по потреба и работа на повик. Кaндидатите треба да имаат способност за индивидуална и тимска работа, адаптибилни за работа во различни тимови, одговорни и со желба за работа во средина со високи барања.

Работодавачот нуди работа во сигурна и стабилна компанија, стимулативна  плата, со можност за понатамошно усовршување и напредување.

Работниот однос се заснова на прв договор за работа на определено време од 6 месеци со можност за негово продлжување и трансформирање за неопределено време.

 

Предвидената почетна бруто плата за ова работно место е 37.500,00 ден.