Детали за огласот

  • МОНТИНГ ИНЖЕНЕРИНГ ДОО БитолаБитола
  • Плата 18.000 - 26.000 денари
  • Вид на вработувањеРедовен работен однос
  • Број на работни места10
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб странаhttp://monting.mk
  • Код на огласотTHFJKNK
  • Квалификации

(Неактивен) - БРАВАРИ

Детали за огласот

МОНТИНГ ИНЖЕНЕРИНГ ДОО Битола објавува оглас за:

БРАВАРИ

 

Потребни квалификации и компетенции:

- Способност за работа во производна хала

- Способност за теренска работа на објект

- Мотивираност за исполнување на зададените цели

Како предност ќе се смета:

            - Работно искуство во дејноста

            - Познавање на работилнички и технички цртежи

 

Работни задачи и одговорности:

- Подготовка на работата во производната хала и на терен

- Составување и монтирање на метални склопови

- Брусење на позиции

- Изработка на метални конструкции по нацрт

- Грижа за техничките карактеристики на производите

- Помош при утовар и растовар на материјали

- Други помошни работи во производната хала и на терен

 

Што нудиме?

- Вработување на полно работно време

- Основна нето плата од 18.000 денари до 26.000 денари, во зависност од квалификациите на работникот

- Бонуси, додатоци и надоместоци на плата во случаи на прекувремена работа, работа на терен, работна успешност

- Обезбеден топол оброк

- Пријатна и динамична работна атмосфера

- Професионален кариерен развој

- Континуирана обука и можност за напредок 

- Работа со професионален тим со големо искуство во дејноста

 

Начин на аплицирање:

- Испратете CV на следниот e-mail: bojan.naumovski@monting.mk или јавете се на еден од следните телефони: 047 241 020   и   075 827 539