Детали за огласот

  • Трговско друштво за угостителство трговија и услуги ШИН ХАИ ДОО експорт-импорт СкопјеSkopje
  • Плата Do 35 000
  • Вид на вработувањеneopredeleno
  • Број на работни места1
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб странаwww.kineskirestoran.com.mk
  • Код на огласотTHFJJMF