Детали за огласот

  • Мак-Дизајн Д.о.о.е.л-СкопјеСкопје
  • Плата По Договор
  • Вид на вработувањеНеопределено
  • Број на работни места1
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб странаhttp://makdizajn.com.mk/
  • Код на огласотTHFJJIF
  • Квалификации

(Неактивен) - ГРАДЕЖЕН ТЕХНИЧАР

Детали за огласот

МАК-ДИЗАЈН дооел Скопје,сериозна фирма која успешно работи 27 год. на македонскиот

Мак-Дизајн соработува со реномирами клиенти-фирми. Во изминатиот период имаме изведено  работи на разни објекти,ХОТЕЛИ,ТРГОВСКИ ЦЕНТРИ,ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИ, АМБАСАДИ, СТАНБЕНИ ЗГРАДИ  и др. кои и ден денес редовно ги одржуваме. 

Имаме Потреба од следната работна позиција: 

Градежен техничар или Инженер архитект за изготвување на градежни книги (м/ж)Потребни квалификации:

ССС/ВСС Адекватно образование од областа на градежништвото и архитектурата  Познавање на работа со компјутери (Word, Excel, Internet, AutoCAD)

Опис на работата:

Изготвување на градежни книги ( нема проектирање и цртање)

Профил на личноста:

Одговорна, мотивирана и стабилна личност

Ние нудиме:

Работа на неопределено време Работни часови на ден : 8 за работа од понеделник-петок од 08.00:16.00 часот (сабота, недела и празници неработни)

Годишен одмор и регрес согласно со закон за работни односи

Плата по Договор