Детали за огласот

(Неактивен) - ПРОДАВАЧКА ВО ДУЌАН ЗА ЧЕВЛИ

Детали за огласот

има потреба од персонал за работа на работна позиција продавачка за работа во смени во ГТЦ-СКОПЈЕ

Вашето СВ испратете го на меил:itarperf@gmail.com