Детали за огласот

  • Друштво за трговија со недвижности и услуги НОВЕЛ НЕДВИЖНОСТИ ДОО СкопјеСкопје
  • Плата нема информација
  • Вид на вработувањеОпределено
  • Број на работни места2
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб странаwww.novelestate.com
  • Код на огласотTHFHMOK

(Неактивен) - АГЕНТ ЗА НЕДВИЖНОСТИ

Детали за огласот

Агенција за недвижности „Новел Недвижности“ ДОО Скопје има потреба за вработување на: Агент за недвижности

Основни одговорности:

Посредување при издавање/продажба, преговарање и советување за условите на пазарот Воспоставување на позитивни односи со клиенти, контактирање и создавање/обновување на база од податоци Континуирано следење на пазарот

Потребни квалификации:

минимум ССС  комуникациски и продажни способности искуство во продажба ќе се смета за предност способност за тимска и работа во динамична средина одлично познавање на англиски јазик одлично познавање на работа со Office пакет и Internet возачка Б-категорија ќе се смета за предност

Вашето CV може да го испратите на cv@novelestate.com

Ќе бидат контактирани само апликациите кои ќе влезат во потесен круг.