Детали за огласот

  • Озон дооелСкопје
  • Плата нема информација
  • Вид на вработувањенема информација
  • Број на работни места1
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб странаwww.ozon.com.mk
  • Код на огласотTHFHKFK
  • Квалификации

(Неактивен) - ЕЛЕКТРОТЕХНИЧАР

Детали за огласот

ОзонАир е фабрика за производство на опрема за климатизација, вентилација и други производи согласно со највисоки стандарди за квалитет, безбедност и здравје.

ОзонАир ги охрабрува сите кандидати независно од полот и возраста да аплицираат за вработување на бараната позиција.

За потребите во производство огласуваме слободно работно место на позицијата:

Електротехничар

Кандидатите ја следат работата на индустриските машини и составуваат производи од делови во согласност со конкретни спецификации и процедури за монтажа.

Задачите што се вршат најчесто вклучуваат: проучување на цртежи и дијаграми за монтажа, составување на  склопови од составни делови според конкретни спецификации и процедури, монтажа на електрична и електронска опрема и друга останата опрема, контрола и тестирање на составените компоненти и отстранување на дефектите.

 

Задачите вклучуваат:

а) проучување на спецификации, цртежи за да се утврди потребниот материјал и инструкции за монтажа;

б) составување на електромеханички компоненти или делови од опрема споредконкретно дефинирани постапки;

в) составување на делови на опрема во финален производ;

г) составување на машински и електрични компоненти или делови во потсклопови;

д) составување на потсклопови во склопови;

ѓ) тестирање на завршените производи и елиминирање на дефектните инсталации и  делови;

е) водење на евиденција за работата во посебна документација; 

ж)  вршење на сродни задачи;

 

- Работникот треба да има општо познавање за работа со рачни алати.

- Завршено основно или средно образование (Електротехничко)

- Пожелно е да има работно искуство од минимум 2 години

- Да поседува чувство за прецизност и естетика

 

Работно време – прва смена

 

Доколку сте заинтересирани испратете ги вашата биографија и писмо за мотивација на Македонски јазик на адреса: vrabotuvanje@ozon.com.mk

 

 

Телефон за контакт +389 78 262 821 - Башоска Емилија