Детали за огласот

  • Озон дооелСкопје
  • Плата нема информација
  • Вид на вработувањенема информација
  • Број на работни места1
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб странаwww.ozon.com.mk
  • Код на огласотTHFHKFJ

(Неактивен) - АСИСТЕНТ ЗА ПРОДАЖБА

Детали за огласот

ОзонАир е фирма за трговија, проектирање, изведување и производство на опрема за климатизација, вентилација, греење, ладење, чисти соби, филтрација и други производи согасно со највисоки стандарди за квалитет, безбедност и здравје.

Озон ги охрабрува сите кандидати независно од полот и возраста да аплицираат за вработување на бараната позиција:

Асистент за продажба

ОзонАир има потреба од течничко лице  (машинство, електротехника, градежништво) за позицијата Асистент за продажба кој ќе му се придружи на нашиот тим за работа во Скопје.

Потребни квалификации:

- Универзитетска диплома од техничка наука (машинство,електротехника, градежништво) ќе се смета за предност

- Работа со компјутер (Високо познавање на Office алатките )

- Англиски јазик (Високо познавање говорење и деловна комуникација)

- Работно искуство во комуникација со интернационални клиенти ќе се смета за предност

- Работно искуство во продажба, доколку искуството е стекнато во HVAC областа ќе се смета за предност.

Опис на работните задачи:

- Организирано водење и работа со повеќе клиенти и партнери на компанијата. Отворена комуникација со нив и одржување на квалитетен работен однос.

- Подготовка на извештаи и планови за потенцијални и тековни проекти

- Состаноци со клиенти

- Претставување на компанијата на разни семинари, проекти и обуки.

- Извршување на работните задачи поставени од надлежните итн.

Потребни се кандидатите со желба за активно учење и унапредување, посветеност, иницијативност и подготвеност на тимска работа и кооперативност.

ОзонАир нуди пријатна работна атмосфера со одличен тим на инженери и работници, редовни месечни примања, исплата на регрес за годишен одмор согласно условите за стекнување и награди за квалитетно извршување на работните задачи.

Редовно надградување на вработениот, посета на обуки и стекнување на нови знаења, посета и учество на саеми и други стручни подготовки.

Доколку сте заинтересирани испратете ги вашата биографија и писмо за мотивација на Англиски јазик на адреса: vrabotuvanje@ozon.com.mk

Телефон за контакт +389 78 262 821 - Башоска Емилија