Детали за огласот

  • Друштво за трговија и услуги САЛВЕО ДООЕЛ увоз-извоз Скопје Скопје
  • Плата нема информација
  • Вид на вработувањенема информација
  • Број на работни места1
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб страна
  • Код на огласотTHFHIIG

(Неактивен) - ДЕЛОВЕН АСИСТЕНТ

Детали за огласот

Салвео е Фармацевтска Компанија основана 2017 година во Македонија, како Друштво со ограничена одговорност со седиште во Белград.

Компанијата постои повеќе од 10 години на територијата во Србија, Црна Гора, Хрватска, Босна и Херцеговина, како и во Полска.

Стратешки партнер на Салвео е Германската компанија Engelhard, произведувач на Prospan – растителен лек против кашлање, кој е лидер во својата категорија во светот и во Србија.

Целта на Салвео е изградба на здрави, успешни и познати трговски брендови на иновативни Фармацевтски производи.

Во тоа клучна улога има креативниот и динамичен тим на професионалци за продажба и маркетинг кои го следат развојот на работењето, како и успешниот пласман на новите производи на Странските Фармацевтски компании на пазарот.

Растот и успехот на Салвео се резултат на деловната ориентираност на задоволство на нашите потрошувачи, деловни партнери и вработени.

Она што Салвео го чини единствен и препознатлив на пазарот се луѓето вработени во компанијата.

Доследноста, ентузијазмот, флексибилноста и отвореноста се особини кои ги карактеризираат вработените како својствени и посебни.

 

Салвео Македонија ги застапува производите на Германската компанија Merz, Холандската компанија Serrix а од 01.07.2021 е и генерален застапник на Германската компанија Engelhard со добро познатите брендови како што се Prospan, Trachisan, Isla пастили, Nisita, Esprico, Tyrosur.

      Потребни квалификации за работното место Деловен асистент за Скопје: 

-VII степен на стручна подготовка – ВСС по можност економски смер

- 2 години работно искуство во исти или слични работни места

-познавање на правилата за деловната коресподенција

-англиски напредно ниво

-германски основно ниво

-познавање на пакетот  MS Office, напреден степен на знаење

 

Опис на работа:

-       Изработка на месечни и квартални извештаи за работењето на претпријатието, продажбата, маркетингот и трошоците за канцеларискиот простор

-       Водење сметководствена  администрација

-       Водење кадровска администрација

-       Водење канцелариски и останати административни работи

 

 

Потребни вештини и способности

-комуникациски вештини

-административни и организациски вештини

-аналитички вештини

-вештина за решавање проблем

- вештина за управување со време, енергија и стрес

- тимска работа и соработка

 

- возачка дозвола Б категорија

САЛВЕО НУДИ

       ·         -високи стандарди на работа

       ·         -работно опкружување каде вработените се на прво место

       ·         -приватно здравствено осигурување

       ·         -слободен ден за Бадник и роденден

       ·         -јубилејни награди

       ·         -континуирано вложување во личен и професионален развој

 

Доколку ги исполнувате условите и верувате дека сте вистинска личност за некоја од наведените работни позиции, испратете кратка биографија и препораки на е-мејл адресата s.arsovska@Salveo-pharma.com , најдоцна до 31.01.2022 година, со назнака за која работна позиција аплицирате.

Сите пријави ќе бидат третирани со строга доверливост. Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен круг на избор.

 

Со аплицирањето, Вие сте согласни да го задржиме Вашето CV и лични информации во нашата база на податоци, дозволувајќи ни да Ве контактираме за некоја идна позиција која е во согласност со Вашите квалификации и интереси. Доколку не сакате Вашето CV да биде зачувано, наведето го тоа во Вашата електронска порака.