Детали за огласот

  • SKANTRAKSШтип
  • Плата 30000-50000
  • Вид на вработувањеНеопределено
  • Број на работни места1
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб страна
  • Код на огласотTGOIIFH

(НЕАКТИВЕН) - МАЈСТОР СЕРВИСЕР - АВТОМЕХАНИЧАР

Детали за огласот

нема информација