Детали за огласот

 • ТА ТУРИСТ ДООЕЛ БИТОЛА Битола
 • Плата нема информација
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни места1
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNOIFL

(НЕАКТИВЕН) - РЕФЕРЕНТ ЗА ПРОДАЖБА НА ХОТЕЛИ И ТУРИСТИЧКИ АРАНЖМАНИ

 • Индустрија: Туризам
 • Краен рок: 16-03-2020
 • Битола
Детали за огласот

Доколку сте комуникативна личност која сака да патува и сакате константо да напредувате, мотивирани за работа ви тим, аплицирајте Ве очекуваме Тимот на Т.а. Турист