Детали за огласот

 • Јавна установа МЕЃУОПШТИНСКИ ЦЕНТАР ЗА СОЦИЈАЛНА РАБОТА Прилеп Прилеп
 • Плата 19586
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNMKIJ

(НЕАКТИВЕН) - СИСТЕМ-ОПЕРАТОР

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 19-12-2019
 • Прилеп
Детали за огласот