Детали за огласот

 • Друштво за транспорт шпедиција и услуги ЛКВ КОСТОВСКИ ДООЕЛ Велес Велес
 • Плата 30000
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGMNMGF

(НЕАКТИВЕН) - МАРКЕТИНГ АГЕНТ

 • Индустрија: Продажба и Маркетинг
 • Краен рок: 07-10-2019
 • Велес
Детали за огласот