ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Статистичар

0 favorite Објавен: 12-12-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Јавна установа ЦЕНТА...

Индустрија: Разни области

Регион: Пробиштип

Оглас: ...

Социјален работник во центар

1 favorite Објавен: 12-12-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Јавна установа ЦЕНТА...

Индустрија: Социјална

Регион: Пробиштип

Оглас: ...

Хигиеничар на станбен и деловен простор

0 favorite Објавен: 12-12-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Јавна установа ЦЕНТА...

Индустрија: Разни области

Регион: Пробиштип

Оглас: ...

Готвач

2 favorite Објавен: 11-12-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Јавна општинска уста...

Индустрија: Разни области

Регион: Пробиштип

Оглас: ...

Гробар

1 favorite Објавен: 10-12-2019 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Разни области

Регион: Пробиштип

Оглас: ...