ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Електро инженер

0 favorite Објавен: 03-04-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Метроликс ДОО

Индустрија: Електроника и Телеко...

Регион: Прилепски

Оглас: Фирма има потреба од: 1. Eлектроин...

Аниматор

1 favorite Објавен: 01-04-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Digital Media Servis

Индустрија: Информатичка техноло...

Регион: Битолски

Оглас: Work closely with the Art Director ...

Столар

1 favorite Објавен: 31-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Монди Компани ДОО

Индустрија: Производство

Регион: Тетовски

Оглас: Za proizvodstveniot pogon sto se na...

Продавач/ка во малопродажен објект

7 favorite Објавен: 30-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Грис компани

Индустрија: Прехранбена

Регион: Битолски

Оглас: дооел Грис-компани продавница УРФА ...

оператор во производство

5 favorite Објавен: 30-03-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Производство

Регион: Охрид

Оглас: АСП-ПАК ДООЕЛ Охрид има потреба ...

Account Manager for Macedonian Clients

Објавен: 27-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Дооел„Чебрен“

Индустрија: - Нема информација

Регион: Битолски

Оглас: Se bara masko lice do 35god. so zav...

ОПЕРАТОРИ ЗА ВО ПРОИЗВОДСТВО

3 favorite Објавен: 26-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Цермат

Индустрија: Прехранбена

Регион: Битолски

Оглас: Цермат Битола, како компанија лидер...

Работник

14 favorite Објавен: 20-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДОО АНЏЕЛА-БИТОЛА

Индустрија: Трговија

Регион: Битолски

Оглас: Се бараат лица за работа во колониј...

Сменоводител

7 favorite Објавен: 16-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ИНЖИНЕРИНГ ДАСС Д.О....

Индустрија: Сметководство

Регион: Охридски

Оглас: ОГЛАС Се бара за работа во Охрид ...

Машински инженер по машинска обработка

5 favorite Објавен: 10-03-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Производство

Регион: Прилеп

Оглас: Ламинати ком ДОО од Прилеп е&nbs...

Рецепционер

2 favorite Објавен: 10-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Хотел Лагадин

Индустрија: - Нема информација

Регион: Охридски

Оглас: ХОТЕЛ ЛАГАДИН***ОХРИД ВРАБОТУВА: ...

Собар/ka

6 favorite Објавен: 10-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Хотел Лагадин

Индустрија: - Нема информација

Регион: Охридски

Оглас: ХОТЕЛ ЛАГАДИН*** ОХРИД ВРАБОТУВА: ...

Градежен инженер

3 favorite Објавен: 10-03-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Битола

Оглас: ДООЕЛ ЗИМАК Битола има потреба о...

Рецепионер

2 favorite Објавен: 09-03-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Хотел Лагадин Дооел ...

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Охрид

Оглас: ХОТЕЛ ЛАГАДИН ОХРИД ВРАБОТУВА РЕ...

Sobarka \ Higienicharka

2 favorite Објавен: 09-03-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Хотел Лагадин Дооел ...

Индустрија: Хотелиерство

Регион: Охрид

Оглас: ХОТЕЛ ЛАГАДИН ОХРИД ВРАБОТУВА&nb...

Рецепционер

6 favorite Објавен: 06-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ХОТЕЛ АЛЕКСАНДРИЈА -...

Индустрија: Туризам

Регион: Охридски

Оглас: Хотел Александрија има потреба од р...

Електро инсталатер

1 favorite Објавен: 06-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЕЛЕКТРОГОПЕТ ДОО

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Битолски

Оглас: се бараат електроинсталатери за опр...

Комерцијалист

17 favorite Објавен: 05-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Минекс Гроуп дооел С...

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Тетовски

Оглас: MINEKS GROUP DOOEL SKOPJE Компани...

Фармацевтски техничар

9 favorite Објавен: 05-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: PZU Zdravec lek - ...

Индустрија: Фармација

Регион: Битолски

Оглас: ПЗУ аптека Здравец- лек од Битола в...

Рецепционер(ка)

3 favorite Објавен: 05-03-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ХОТЕЛ АЛЕКСАНДРИЈА -...

Индустрија: Туризам

Регион: Охрид

Оглас: Хотел Александрија има потреба о...

ОПЕРАТОРИ ЗА ВО ПРОИЗВОДСТВО

4 favorite Објавен: 03-03-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Ц & П Алати ДООЕЛ Ох...

Индустрија: Производство

Регион: Охридски

Оглас: Ц и П АЛАТИ ДООЕЛ Охрид , вработува...

Туристички работник

8 favorite Објавен: 02-03-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Lale Dooel T.A. Lale...

Индустрија: Туризам

Регион: Охрид

Оглас: сите заинтересирани пратете CV н...

Архитект

0 favorite Објавен: 25-02-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ИСОУРЦЕ ДОО

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Битолски, Кичевски, ...

Оглас: iSource is seeking a talented Archi...

PERSONAL ZA VO RESTORAN

9 favorite Објавен: 24-02-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: RESTORAN DRIM

Индустрија: Угостителство

Регион: Ohrid

Оглас:   PERSONAL ZA RABOTA  ...

Продавач

31 favorite Објавен: 20-02-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Арсенал

Индустрија: Трговија

Регион: Струшки

Оглас: Арсенал Дооел Струга има потреба од...

МАШИНСКИ ИНЖЕНЕР

6 favorite Објавен: 17-02-2020 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Албедо инженеринг и ...

Индустрија: Производство

Регион: Прилеп

Оглас: Се бара дипл.машински инженер со...

Account Manager for Macedonian Clients

Објавен: 13-02-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: дооел Фритата Битола

Индустрија: - Нема информација

Регион: Битолски

Оглас: Picerija Verona od Bitola ima potre...

Келнер/Шанкер

17 favorite Објавен: 12-02-2020 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Селект

Индустрија: Угостителство

Регион: Битолски

Оглас: Kelner/shanker so ili bez rabotno i...

Архитект

6 favorite Објавен: 12-07-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ISource

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Битола

Оглас: iSource is seeking a talented Ar...

Civil Engineer

7 favorite Објавен: 18-06-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ISource

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Битола

Оглас: iSource is seeking a talented Ci...

Mechanical engineer

8 favorite Објавен: 17-09-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ISource

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Битола

Оглас: iSource an IT company is seeking...

Оператер на бетонска база

121 favorite Објавен: 16-04-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Atlantik Grup

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Кичево

Оглас: нема информација...

Келнер/ка

6 favorite Објавен: 20-02-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ХОТЕЛ АЛЕКСАНДРИЈА -...

Индустрија: Туризам

Регион: Охрид

Оглас: ХОТЕЛ АЛЕКСАНДРИЈА ИМА ПОТРЕБА О...