ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Монтер

0 favorite Објавен: 20-03-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Тони Мебел-Гроуп Ско...

Индустрија: Дрвна

Регион: Скопски

Оглас: Имаме потреба од монтер - столар за...

Практикант

0 favorite Објавен: 13-03-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Алка Мебел Стил

Индустрија: Дрвна

Регион: Скопски

Оглас: Помошник столар и столар...

Општ работник

0 favorite Објавен: 28-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Karat-M

Индустрија: Дрвна

Регион: Скопски

Оглас: Одговорности и работни задачи: -...

Комерцијалист

0 favorite Објавен: 28-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Karat-M

Индустрија: Дрвна

Регион: Скопски

Оглас: Одговорности и задачи: -Врши про...

Столар

0 favorite Објавен: 28-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Karat-M

Индустрија: Дрвна

Регион: Скопски

Оглас: Одговорности и задачи: -Работа в...

Магационер

0 favorite Објавен: 28-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Karat-M

Индустрија: Дрвна

Регион: Скопски

Оглас: Одговорности и работни задачи: ...

Хигиеничар

0 favorite Објавен: 28-02-2018 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Karat-M

Индустрија: Дрвна

Регион: Скопски

Оглас: Работни задолженија: • Дневно одрж...

Комерцијалист

0 favorite Објавен: 27-02-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Производнотрговско и...

Индустрија: Дрвна

Регион: Скопје

Оглас: Одговорности и задачи: Вр...

Хигиеничар на производствени - работни простории

0 favorite Објавен: 27-02-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Производнотрговско и...

Индустрија: Дрвна

Регион: Скопје

Оглас: Работни задолженија:• Дневно одр...

Столар

0 favorite Објавен: 27-02-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Производнотрговско и...

Индустрија: Дрвна

Регион: Скопје

Оглас: Одговорности и задачи: Рабо...

Магационер

0 favorite Објавен: 27-02-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Производнотрговско и...

Индустрија: Дрвна

Регион: Скопје

Оглас: Одговорности и работни задачи:...

Општи работници

0 favorite Објавен: 27-02-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: Производнотрговско и...

Индустрија: Дрвна

Регион: Скопје

Оглас: Одговорности и работни задачи:...

Работник на обработка третирање на дрва

0 favorite Објавен: 22-12-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Дрвна

Регион: Пласница

Оглас: ...