ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Општи работници во производство

0 favorite Објавен: 08-02-2019 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: С.П.Д. Елема

Индустрија: Машинство

Регион: Скопје

Оглас: С.П.Д. Елема, која е ком...

CNC ОПЕРАТОР

1 favorite Објавен: 17-12-2018 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: С.П.Д. Елема

Индустрија: Машинство

Регион: Скопје

Оглас: С.П.Д ЕЛЕМА, која е компанија сп...

Општи работници во производство

16 favorite Објавен: 01-09-2016 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: С.П.Д. Елема

Индустрија: Производство

Регион: Скопје

Оглас: С.П.Д. Елема, која е компанија с...