ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Келнер/Шанкер

1 favorite Објавен: 08-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Интерактиве солутион...

Индустрија: Угостителство

Регион: Охридски

Оглас: Ние сме The Vault, кафе (snack) бар...

Хигиеничар

4 favorite Објавен: 07-02-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Интерактиве солутион...

Индустрија: Угостителство

Регион: Охридски

Оглас: Целосен оглас: Отворена е следната...

Архитект

2 favorite Објавен: 18-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Интерактиве солутион...

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Охридски

Оглас: Во моментов бараме помлад соработни...

Data Collection and Analysist

1 favorite Објавен: 18-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Интерактиве солутион...

Индустрија: Е-комерц

Регион: Охридски

Оглас: A 100% foreign investment company i...

Обезбедувач

7 favorite Објавен: 18-01-2019 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Интерактиве солутион...

Индустрија: Безбедност и заштита...

Регион: Охридски

Оглас: Компанија со 100 % странски капитал...