ГОРЕ
Второ место во категорија најдобар бизнис/корпоративен сајт за 2015

Media Sales Executive

13 favorite Објавен: 02-10-2017 / Вработи.се

Статус: Активен - Премиум оглас

Компанија: European Times

Индустрија: Маркетинг

Регион: нема информација

Оглас: As a Global Sales Representative...

HR Administrator

0 favorite Објавен: 21-10-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Комфи Ангел

Индустрија: Текстилна

Регион: Прилепски

Оглас: Доколку сакате да работите во динам...

Возач

0 favorite Објавен: 21-10-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Скопски Легури Ферро...

Индустрија: Металургија

Регион: Скопски

Оглас: „ Скопски Легури Ферроаллојз Компан...

Наставник

0 favorite Објавен: 21-10-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: АРС СТУДИО

Индустрија: Образование и наука

Регион: Скопски

Оглас: ПРОФЕСОРИ ПО ГЕРМАНСКИ и ФРАНЦУСКИ...

Работник за обезбедување

0 favorite Објавен: 21-10-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Скопски Легури ДООЕЛ...

Индустрија: Металургија

Регион: Скопски

Оглас: Скопски Легури ДООЕЛ Скопје има пот...

Преведувач

0 favorite Објавен: 21-10-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: АРС СТУДИО

Индустрија: Издаваштво

Регион: Скопски

Оглас: ПРЕВЕДУВАЧИ ПО ГЕРМАНСКИ и ФРАНЦУСК...

Медицинска сестра

0 favorite Објавен: 21-10-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Гинекомедика - гинек...

Индустрија: Медицина

Регион: Скопски

Оглас: Специјалистичка ординација по гинек...

Инженер

0 favorite Објавен: 21-10-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: МАКПЕТРОЛ-ТЕАС АД

Индустрија: - Нема информација

Регион: Скопски

Оглас: ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ ВО М...

Агент за продажба и маркетинг

0 favorite Објавен: 21-10-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: интермак

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Скопски

Оглас: INTER-MAK ima potreba od komunikati...

Медицинска сестра

0 favorite Објавен: 21-10-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Семејство

Индустрија: Медицина

Регион: Скопски

Оглас: ПЗУ ОРДИНАЦИЈА ПО ПЕДИЈАТРИЈА Д-Р С...

Магационер

0 favorite Објавен: 21-10-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: нема информација

Индустрија: Трговија

Регион: Скопски

Оглас: Фирма од Скопје (прехранбена индуст...

CALL CENTER AGENTS

0 favorite Објавен: 21-10-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ЕДС ДООЕЛ

Индустрија: Продажба и Маркетинг

Регион: Скопски

Оглас: ЕДС ДООЕЛ објавува оглас за АГЕНТИ ...

Фарбар

0 favorite Објавен: 21-10-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Тони Мебел-Гроуп Ско...

Индустрија: Дрвна

Регион: Скопски

Оглас: За потребите на нашата се фирма Се ...

Комерцијалист за терен

0 favorite Објавен: 21-10-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: Елколект доо - Скопј...

Индустрија: - Нема информација

Регион: Скопски

Оглас: Потребно е одговорно лице за промоц...

Продавач

0 favorite Објавен: 21-10-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ZITO SKOPJE SILBO

Индустрија: Угостителство

Регион: Скопски

Оглас: ЖИТО СКОПЈЕ СИЛБО – Млечен ресторан...

Специјалист за продажба

0 favorite Објавен: 21-10-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: АРС СТУДИО

Индустрија: Издаваштво

Регион: Скопски

Оглас: Специјалист за продажба книжара во ...

- Нема информација

0 favorite Објавен: 21-10-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: ДеСо

Индустрија: - Нема информација

Регион: Цела Македонија

Оглас: Девелопмент солушнс (ДеСо) го спров...

Лектор

0 favorite Објавен: 21-10-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: АРС СТУДИО

Индустрија: Издаваштво

Регион: Скопски

Оглас: ЛЕКТОР...

ОДГОВОРЕН СМЕТКОВОДИТЕЛ

0 favorite Објавен: 21-10-2017 / Најдиработа.мк

Статус: Активен

Компанија: АГЕНЦИЈА ЕСИ

Индустрија: - Нема информација

Регион: Скопски

Оглас: Агенцијата ЕСИ за своите потреби об...

Оператори за дискретни и неформални разговори

0 favorite Објавен: 21-10-2017 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: VIDEX

Индустрија: нема информација

Регион: нема информација

Оглас: Се бараат Оператори за дискретни...

Аниматорка за работа на SMS chat за дискретни и неформални преписки

0 favorite Објавен: 21-10-2017 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: VIDEX

Индустрија: нема информација

Регион: Македонија

Оглас: Се бара Аниматорка за работа на ...

ракувач на автодигалка - авотокран

0 favorite Објавен: 21-10-2017 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ДГТ Жикол ДООЕЛ

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: нема информација

Оглас:   ДГТ Жикол ДООЕЛ &n...

Ѕидао тесари

0 favorite Објавен: 21-10-2017 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ДГТ Жикол ДООЕЛ

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопје, Кочани , Стр...

Оглас:   ДГТ Жикол ДООЕЛ &n...

Општи работници - градежништво

0 favorite Објавен: 21-10-2017 / Вработи.се

Статус: Активен

Компанија: ДГТ Жикол ДООЕЛ

Индустрија: Градежништво и Архит...

Регион: Скопје, Кочани

Оглас:   ДГТ Жикол ДООЕЛ &n...

менаџер

0 favorite Објавен: 20-10-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ТРЕНД ФУД БАР Друштв...

Индустрија: Разни области

Регион: Карпош

Оглас: ...

Шанкер

0 favorite Објавен: 20-10-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ТРЕНД ФУД БАР Друштв...

Индустрија: Угостителство

Регион: Карпош

Оглас: ...

Градежен работник

0 favorite Објавен: 20-10-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за трговијап...

Индустрија: Разни области

Регион: Бутел

Оглас: ...

Шанкер

0 favorite Објавен: 20-10-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за услуги и...

Индустрија: Угостителство

Регион: Карпош

Оглас: ...

менаџер

0 favorite Објавен: 20-10-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ТРЕНД ПЛУС ДОО Скопј...

Индустрија: Разни области

Регион: Центар

Оглас: ...

Шанкер

0 favorite Објавен: 20-10-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за трговија ...

Индустрија: Угостителство

Регион: Центар

Оглас: ...

Соработник

1 favorite Објавен: 20-10-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: МАКЕДОНСКИ ЦЕНТАР ЗА...

Индустрија: Разни области

Регион: Карпош

Оглас: ...

Шанкер

0 favorite Објавен: 20-10-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: КАФЕ БАР МИСТЕР ЏЕК ...

Индустрија: Угостителство

Регион: Центар

Оглас: ...

Келнер

0 favorite Објавен: 20-10-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: ТРЕНД ПЛУС ДОО Скопј...

Индустрија: Угостителство

Регион: Центар

Оглас: ...

Советник за односи со јавноста

0 favorite Објавен: 20-10-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Медиуми

Регион: Карпош

Оглас: ...

Економист

0 favorite Објавен: 20-10-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за производс...

Индустрија: Економија

Регион: Карпош

Оглас: ...

Келнер

0 favorite Објавен: 20-10-2017 / Прв.мк

Статус: Активен

Компанија: Друштво за услуги и...

Индустрија: Угостителство

Регион: Карпош

Оглас: ...