Детали за огласот

  • Quantox TechnologyСкопје
  • Плата нема информација
  • Вид на вработувањеНеопределено
  • Број на работни местанема информација
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб странаhttps://quantox.com/
  • Код на огласотTGOMNHJ
  • Квалификации

(Неактивен) - FRONTEND DEVELOPER -REACT

Детали за огласот

Quantox нуди отворено и транспарентно опкружување за сите наши клиенти ширум светот. Оваа доверба може да ја го подобрува и олеснува деловното работење со нас и да овозможува работа со исклучително професионален тим и висококвалитетен производ. Тоа е едноставен факт - каде што бизнисот е лесен, бизнисот ќе расте.

Бараме React девелопер

Ние нудиме: 

Приватно здравствено осигурување Конвенции и конференции во и надвор од земјата Организирање состаноци во и надвор од канцеларијата Часови по англиски Платена програма за менторство Флексибилно работно време Тим билдинг активности и уште многу повеќе …

 Ти ќе: 

Работиш во динамично опкружување на различни проекти. Добиеш шанса да аплицираш и да научиш или да го подобриш твоето знаење за најновите веб технологии. Активно да учествуваш во процесот на донесување одлуки за време на развојот на проектот.

 Ако имаш: 

Најмалку 3 години професионално искуство со JavaScript Длабоко познавање на React framework Познавање на Redux / Flux Искуство со пакет менаџери (npm, yarn) Разбирање на веб-технологии и W3C стандарди, како и на програмски концепти и веб-архитектура Искуство со Git

 

Доколку сте заинтересирани да станете дел од нашиот динамичен тим, испратете ја вашата биографија на hr@quantox.com