Детали за огласот

  • SKANTRAKSШтип
  • Плата 20000-30000
  • Вид на вработувањеНеопределено
  • Број на работни места1
  • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
  • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
  • Веб страна
  • Код на огласотTGOIIFL
  • Квалификации

(НЕАКТИВЕН) - МАГАЦИОНЕР ЗА РЕЗЕРВНИ ДЕЛОВИ

Детали за огласот

нема информација