Детали за огласот

 • ЦЕРМАТ ДОО Битола Битола
 • Плата нема информација
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNOKLL

(НЕАКТИВЕН) - АДМИНИСТРАТИВЕН РАБОТНИК ВО СМЕТКОВОДСТВО И ФИНАНСИИ

 • Индустрија: Прехранбена
 • Краен рок: 29-02-2020
 • Битола
Детали за огласот

ЦЕРМАТ ДОО има потреба од Административен  работник во Сметководство и Финансии во Битола.

ПОТРЕБНИ КВАЛИФИКАЦИИ:

1.       Завршено високо образование – Економски Факултет

2.       Одлично познавање на Англиски јазик (вербална и писмена комуникација);

3.       Работно искуство во соодветната област ќе се смета за предност;

4.       Напредно познавање на MS Office – пакетот и останати компјутерски познавања.

ВЕШТИНИ И СПОСОБНОСТИ:

1.       Одлични комуникациски вештини;

2.       Способност за тимска работа;

3.       Организациска и аналитичка способност;

4.       Самоиницијативност, лојалност и одговорност во извршувањето на работните задачи;

5.       Професионален и позитивен однос.

Заинтересираните кандидати да достават CV со СЛИКА на Македонски Јазик на следната e-mail адреса: vrabotuvanje@cermat.com.mkсо ЗАДОЛЖИТЕЛНА назнака: Апликација за Административен работник во сметководство и финансии, најдоцна до 29.02.2020 година.