Детали за огласот

 • pzu aptrka Gorocvet farm Скопје
 • Плата нема информација
 • Вид на вработувањеНеопределено
 • Број на работни местаfarmacevtski tehnicar
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNMLFI

(НЕАКТИВЕН) - FARMACEVTSKI TEHNICAR

 • Индустрија: Фармација
 • Краен рок: 29-02-2020
 • Скопје
Детали за огласот
нема информација