Детали за огласот

 • Друштво за завршни и занаетчиски работи во градежништвото ИЗОЛАЦИЈА Дамјан Силјановски и др. ДОО Увоз-Извоз-Скопје Карпош
 • Плата 25000
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNLKMK

(НЕАКТИВЕН) - АСФАЛТЕРСКИ РАБОТНИК

 • Индустрија: Разни области
 • Краен рок: 07-12-2019
 • Карпош
Детали за огласот