Детали за огласот

 • Друштво за производство трговија и услуги ДУ-БО ДД МАРКЕТИ ДОО Куманово Куманово
 • Плата -
 • Вид на вработувањеНеопределено
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб странаwww.duboddmarketi.mk
 • Код на огласотTGNKNGL

(НЕАКТИВЕН) - PRODAVAC-КА

 • Индустрија: Продажба и трговија
 • Краен рок: 27-12-2019
 • Куманово
Детали за огласот

ПОТРЕБЕН Е РАБОТЕН ПЕРСОНАЛ ЗА РАБОТА ВО МАРКЕТ