Детали за огласот

 • Приватна здравствена установа-Специјализирана болница по офтамологија ДЕНИЦА Скопје Карпош
 • Плата 18000
 • Вид на вработувањенема информација
 • Број на работни местанема информација
 • Контакт телефонРокот за аплицирање е завршен
 • Контакт емаилРокот за аплицирање е завршен
 • Веб страна
 • Код на огласотTGNJMLJ

(НЕАКТИВЕН) - МЕДИЦИНСКА СЕСТРА

 • Индустрија: Медицина
 • Краен рок: 14-12-2019
 • Карпош
Детали за огласот